A Maus márka

A Maus márka jelene:

Napjainkra országszerte egyre több gyermek viseli a Maus kiváló minőségű, kizárólag bőrből készülő cipőit, szandáljait, továbbá a környező országokban is folyamatosan nő a márka népszerűsége.

Cégünk termékfejlesztése és gyártása teljes egészében Magyarországon zajlik, ezzel közvetlenül és közvetve biztosít számos hazai munkahelyet.

Szupinált talpú temékeink az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) által elismert gyógylábbelik, melyek a befelé billenő bokákkal - lúdtalp, vagy lapos láb - rendelkező lurkók lábának egészségessebbé válását segítik elő (bővebben: a szupinált talpról). Ezen termékeink egészségpénztárra elszámolhatóak!

Fontos számunkra, hogy a legjobb tudásunk szerint, kézimunkával készülő termékeinket elérhető áron tudjuk biztosítani vásárlóink számára, így egyre több gyerkőc tapasztalja meg a Maus gyerekcipők által nyújtott kényelmes és biztonságos lépés élményét.

A Maus márka története:

A Maus gyerekcipő manufaktúra 1989-ben alakult családi vállalkozás keretében. Kezdetben cipőforgalmazással, 1998 óta cipők gyártásával is foglalkozunk. 2000-ben perkátai telephellyel saját üzemet hoztunk létre, melynek fő profilja a gyermekcipők és szandálok tervezése, gyártása, 2002 óta az összes termék Maus by Tanoda márkanév alatt kerül forgalomba.

Termékeink gondos kézimunkával, kizárólag bőrből készülnek, bőr vagy szőrmebéléssel, saját formatalppal, harántemelővel. A Megrendelő igénye szerint tetszőleges színekben illetve színkombinációban.

 

Cipőink és szandáljaink Magyarország összes jelentősebb településén megtalálhatóak. Termékpalettánk folyamatosan bővül új modellekkel, figyelembe véve a piaci igényeket, szem előtt tartva az ergonomikusan kialakított természetes alapanyagokból készülő korszerű lábbeli gyártását.

2004-ben cégünk megszerezte az ISO 9001:2000 minősítést.

 

2008-ban vezettük be a magyarországi piacra a „ELSŐ LÉPÉS” cipőcskéinket, amelyek a különleges igényeknek megfelelő tervezéssel, egyedi formatalppal rendelkeznek és a legfinomabb (puhább) kecskebőrből készülnek. Ezek a kiscipők segítik a kisgyermekeket az első lépések megtételében és a magabiztos járás elsajátításában.

 

2009-ben egyedülálló modellt vezettünk be az „ELSŐ LÉPÉS” szandált aminek a magas kérge biztosan tartja a baba lábát. A szandálban már a 16-os mérettől lépésbetét van. Mivel a szandál 3 pántján csat van ezért minden baba lábára a számára legkényelmesebb beállítást biztosítja.

 

2010-ben újabb termékcsoporttal bővült a termékeink palettája, elkezdődött supinalo talpon lévő (döntött sarkú, szupinált) szandálok és cipők gyártása is bőr és szőrme béléssel. Ezek a termékeink segítenek abban, hogy a későbbiekben ne alakuljanak ki a láb nem kívánt elváltozásai, például: lúdtalp, boka süllyedés, vagy donga talp.

 

2011-ben kereskedőink kérésére bőrtalpú kocsi cipőkkel is piacra léptünk, ezek 16,17,18-as méretben készülnek.

2013-tól egyedülállóan már 16-os mérettől gumi orrúak az első lépés /tanuló cipőink.

2015-től elsőként Magyarországon a szupinált cipőink és szandál cipőink gumi orrú talppal rendelkeznek.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.