Fizetési és szállítási lehetőségek

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül tud választani:

  1. Előre utalás bankszámlánkra: Ebben az esetben a kiválasztott áruk árát és a szállítási költséget (ha a kiválasztott szállítási módnak van költsége), kérjük, hogy utalja át cégünk (MA-NO Kids World Kft.) Erste Bank 10600006 00000000 97938833 vezetett  számú bankszámlájára. Amint megérkezik hozzánk az összeg, rögtön értesítjük az árú átvehetőségéről. Ez a fizetési mód bármelyik szállítási módunknál választható.
  2. Fizetés bankkártyával az oldalunkon: Bankkártyájával webáruházunkban a Barion Payment Zrt. kártyaelfogadó rendszerén keresztűl tud fizetni, ez az Ön számára minden további díjtól és költségtől mentes fizetési megoldás. Ez a fizetési mód bármelyik szállítási módunknál választható.
  3. Utánvételes fizetés: Házhozszállítás választása esetén az áru átvételekor is tud fizetni a futárnál.

Az alábbi átvételi módok közül tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet:

 

  1. Kiszállítás GLS futárral: Webáruházunkban választhatja, hogy a megrendelt termékeket Magyarország területére a GLS futárszolgálat munkatársa házhoz szállítsa. A házhozszállítás jelenleg csak Magyarországon belüli lakcímre érhető el, annak díja előre utalás, vagy az oldalunkon történő bankkártyás fizetés esetén 1680,- Ft, utánvétes fizetési mód választása esetén 2180,- Ft.

Szállítási idő:

Általános elvünk, hogy minden megrendelést igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni és kiszállítani.

  • A legtöbb termékünk raktárról elérhető, ebben az esetben legkésőbb a megrendelést (és előre utalásnál a vételár megérkezése, vagy az oldalon történő bankkártyás fizetés esetén a sikeres fizetést) követő munkanap átvehető személyes átvétel esetén (erről külön "Átvételre vár" státuszt küldünk e-mailen), vagy kiszállításos megrendelésnél átadjuk a terméket a GLS futárszolgálat munkatársának, akik további 1-2 munkanap alatt az ország teljes területén kiszállítják a csomagot.
  • Amennyiben nincs raktáron a megrendelt termék, akkor azt a raktárunkba érkezés (és előre utalásnál a vételár megérkezése, vagy az oldalon történő bankkártyás fizetés esetén a sikeres fizetés) utáni munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak (legkésőbb a megrendelést követő 10. munkanapon), a kiszállítás további 1 napot vesz igénybe az ország bármelyik településére. 

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne, keresse bizalommal munkatársainkat az elérhetőségeinken!

Webáruház készítés