Fizetési és szállítási lehetőségek

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül tud választani:

  1. Előre utalás bankszámlánkra: Ebben az esetben a kiválasztott áruk árát és a szállítási költséget (ha a kiválasztott szállítási módnak van költsége), kérjük, hogy utalja át cégünk (MA-NO Kids World Kft.) Erste Bank 10600006 00000000 97938833 vezetett  számú bankszámlájára. Amint megérkezik hozzánk az összeg, rögtön értesítjük. Ez a fizetési mód bármelyik szállítási módunknál választható.
  2. Fizetés bankkártyával az oldalunkon: Bankkártyájával webáruházunkban a Barion Payment Zrt. kártyaelfogadó rendszerén keresztűl tud fizetni, ez az Ön számára minden további díjtól és költségtől mentes fizetési megoldás. Ez a fizetési mód bármelyik szállítási módunknál választható.
  3. Utánvételes fizetés: Házhozszállítás választása esetén az áru átvételekor is tud fizetni a futárnál.

Az alábbi átvételi módok közül tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet:

 

  1. Kiszállítás GLS futárral: Webáruházunkban választhatja, hogy a megrendelt termékeket Magyarország területére a GLS futárszolgálat munkatársa házhoz szállítsa. A házhozszállítás az Európai Union és az Egyesült Királyság területén  belüli lakcímre érhető el, annak díja előre utalás, vagy az oldalunkon történő bankkártyás fizetés esetén díjtalan , utánvétes fizetési mód választása esetén a kezelési ktg 500,- Ft, a szállítás díjtalan .

Szállítási idő:

Általános elvünk, hogy minden megrendelést igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni és kiszállítani.

  • A legtöbb termékünk raktárról elérhető, ebben az esetben legkésőbb a megrendelést aznap , de legkésőbb a rendelés másnapján átadjuk a terméket a GLS futárszolgálat munkatársának, akik további 1-2 munkanap alatt az ország teljes területén kiszállítják a csomagot.
  • Amennyiben nincs raktáron a megrendelt termék, akkor azt a raktárunkba érkezés (és előre utalásnál a vételár megérkezése, vagy az oldalon történő bankkártyás fizetés esetén a sikeres fizetés) utáni munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak (legkésőbb a megrendelést követő 10. munkanapon), a kiszállítás további 1  vagy 2 napot vesz igénybe az ország bármelyik településére. 

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne, keresse bizalommal munkatársainkat az elérhetőségeinken!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.